top of page

Производи и Услуги 

Во нашиот производен асортиман спаѓа производство на канали, производство на разни дистрибутивни елементи, кујнски хауби, турбовентилатори, прирабници и аголници.

Овални канали
Спирални канали
Правоаголни канали
Термичка изолација на цевки
Аспиратори за кујни
Аспиратори за кујни
press to zoom
Пленум кутија
Пленум кутија
press to zoom
Надпритисна жалузина
Надпритисна жалузина
press to zoom
Кружен анемостат
Кружен анемостат
press to zoom
Квадратен четворостран анемостат
Квадратен четворостран анемостат
press to zoom
Квадратен тростран анемостат
Квадратен тростран анемостат
press to zoom
Линиска решетка
Линиска решетка
press to zoom
Линиска решетка
Линиска решетка
press to zoom
Заштитна решетка
Заштитна решетка
press to zoom
bottom of page