Производи и Услуги 

Во нашиот производен асортиман спаѓа производство на канали, производство на разни дистрибутивни елементи, кујнски хауби, турбовентилатори, прирабници и аголници.

Аспиратори за кујни
Пленум кутија
Надпритисна жалузина
Кружен анемостат
Квадратен четворостран анемостат
Квадратен тростран анемостат
Линиска решетка
Линиска решетка
Заштитна решетка
Show More
Линиска решетка