top of page

ВЕНТИЛАЦИОНА РЕШЕТКА

Вентилационата решетка има функција за вшмукување и/или дување, во зависност од потребата. Составена е од перки со различни големини кои овозможуваат регулирање на протокот, но и насочување на воздухот според потребите на корисниците.

222_edited.jpg
PK-KAMIN.jpg

107 Решетка за камин

KPX-POMEGU DVE PROSTORII VRATA.jpg

108 Декомпресиона решетка

REG1.JPG

Регулатор 

bottom of page