top of page

СТЕГИ

Hadd4f7dcb47e4024a94076025c71fd9dQ.jpg

Стегите се користат за прицврстување на рамки на поголеми канали, кога само аголните завртки не се доволни. Обично се применуваат на правоаголни канали од околу 500 mm и поголеми.

Достапни се на продажба поцинковани.

bottom of page