top of page

СУНЃЕРЕСТА ТЕРМИЧКА ИЗОЛАЦИЈА

Термичката изолација е составена од флексибилна еластомерна пена. Дебелината на траката од 6мм до 20мм. Изолацијата спречува губење на енергија за време на патување со топол или ладен воздух од единици до дестинации. Тоа помага да се одржи удобноста во затворен простор без да се користи повеќе енергија за загревање или ладење на воздухот.

bottom of page