top of page

КАНАЛИ ЗА ВОЗДУХ

20181212_002413.jpg

Правоаголни

Каналите се основен дел од вентилационата инсталација кои се изработуваат од различни дебелини заедно со секаков вид на фасонски елементи.

galvanized-iron-duct-500x500.jpg
Hbf74eba9c544484c9990edd8c879dd99s.jpg

Спирални

Спиралните канали се најефкасни,со стандардни елементи, брзи за изработка и монтажа.

DSC_01481.jpg
20200505_090848-1.jpg

Овални

Совршено решение помеѓу квадратните и спиралните канали.Овалните канали се идеални за поненаметливо присуство во просторијата со можност на прилагодување на висината.

bottom of page