top of page
Gallery

ЗА НАС

7 Април Клима е прва приватна фирма за вентилација и климатизација основана 1985 год. во Македонија, којашто повеќе децении работи успешно во Македонија и надвор од неа.

КОНТАКТ

 

Канцеларии – Кавалска бр.35

Производен погон – с.Миладиновци

Работно време : 08:00 - 16:00

 Тел.: 02 274 8800

Моб.: +38970216636

          +38970257683

          +38970257693

          +38970246150

7aprilklima@gmail.com

Representation
bottom of page